Main Page Sitemap

Vip kaarten bank giro loterij
vip kaarten bank giro loterij

Mijn BankGiro Loterij VIP -kaart is beschadigd of kwijt Wat vervelend dat u uw BankGiro Loterij VIP -kaart bent verloren of dat de kaart is beschadigd.
Loterij, vIP -kaart geactiveerd worden voor gebruik?
Met deze kaart wil de loterij haar deelnemers betrekken bij het werk van culturele instellingen en hen zelf laten ervaren waar zij aan bijdragen.
De 50 korting wordt dan automatisch van het te betalen bedrag afgetrokken.De BankGiro, loterij, vIP -kaart geeft gratis toegang tot 50 musea en korting op kaarten voor theater, musicals, festivals en concerten.U kunt hier inloggen of gratis een account aanmaken.Dit bedrag komt bovenop de vaste bijdrage die musea ontvangen van de BankGiro Loterij.Op /vipkaart zijn ook andere culturele aanbiedingen te vinden.Tussen.00.00 uur).Wanneer zijn de BankGiro trekkingen, ieder jaar zijn er vijftien trekkingen, waarvan 12 maandelijkse trekkingen.
Kaarten bestellen gaat in twee stappen: Stap 1: Vul bovenaan deze pagina uw BankGiro.Loterij, vIP -kaartnummer.Wat zijn de trekkings- en publicatiedata van de BankGiro Loterij?U krijgt dan een nieuwe VIP -kaart thuisgestuurd.De musea ontvangen inderdaad voor ieder bezoek met de BankGiro Loterij VIP -kaart een percentage van de ticketprijs.U kiest dan naar welke concerten u wilt en u kiest uw stoelen.Daarnaast levert de BankGiro Loterij VIP -kaart een positieve bijdrage aan de culturele sector, omdat de kaart cultuur nog toegankelijker maakt voor een grote groep mensen.Extra trekkingen bevatten andere prijzen en kun je dus niet in de reguliere trekkingen winnen.
Neemt u daarvoor contact op met onze Ledenservice via op werkdagen tussen.00.00 uur of op zaterdag tussen.00 uur.00 uur.
We hopen dat de kaart een positief effect heeft op de loyaliteit van de BankGiro Loterij -deelnemers, en dat zij langer blijven meespelen door dit extraatje, waardoor we aan het eind van het jaar weer dezelfde opbrengsten of meer bij elkaar brengen casino d'evian les bains restaurant om cultuur.
Sitemap